Levél a Jegyzőnek a Képviselő testület határozatának végrehajtásáért.

Tisztelt Jegyző Úr!

Egyesületünk 2016.03.08 - án a következő kérésekkel fordult a Képviselő testülethez:
- A hinta( Alsóréti strand ) alá az egyik tagunk által felajánlott ütéscsillapító lapokat szakszerűen le kell rakni.

Határozat: 75/2016(III/31) Hinta alá az egyesületi tag által felajánlott ütéscsillapító lapok lerakását a testület támogatja.

- Komlósi János Alkotmány u. 32. szám alatti lakos jelezte, hogy – 2015 július 20 – án a Polgármester úrnak bejelentette a következő problémát:

Az Alteleki  u.- Alkotmány u. találkozásánál van kettő darab 40-es vízcső vezeték. Az út megsüllyedése miatt a tolózár megsérülhet. A sérülés végett ismételten bekövetkezhet a néhány éve már megtörtént csőtörés. Akkor az egész Alkotmány utca elúszott. Polgármester úr megígérte az út sürgős javítását. Ígérete ellenére az út javítása nem történt meg, a gödröt a városgondnokság murvával töltötte fel. Ez nem megoldás, mert az autók a murvát a gödörből nagyon gyorsan kiverik, ezért a cső törésének lehetősége továbbra is fenn áll.

A bejelentő az Egyesületen keresztül kéri a képviselő testületet a probléma megoldására.

Javaslat: A jelzett helyen aszfalt burkolattal, vagy betonozással megvédeni a tolózárakat.

Határozat: 85/2016(III/31) Az Alteleki u. - Alkotmány u. találkozásánál a vízcső vezeték megvédése érdekében a megsüllyedt út javítását a testület támogatja.

Egyesületünk telefonon és e-mailon keresztül több ízben jelezte a Városgondnokságnak, hogy a határozat értelmében a fent jelzett feladatokat hajtsa végre. Kérésünk eddig nem került végrehajtásra!

Kérjük a Jegyző Úr intézkedését a Képviselő testület határozatának végrehajtására.

2017.05.09.