Kezdőlap

Növekvő szemét kupacok az Alsórét területén.

 

Növekvő szemét kupacok az Alsórét területén.

Érthetetlen,hogy az Alsórét területén ismételten megjelentek az illegálisan kirakott szemetek. Történik ez azután, hogy 2017 évben hivatalosan is beindult a szelektív begyűjtés. A kommunális hulladék vasárnaponként, a zöld-hulladékot hónap elején, a sörös dobozok, pet palackok, üvegek, papírok stb. a hónap végén kerülnek elszállításra. A lomok elszállítása ingyenesen bejelentés alapján történik. A kommunális hulladékért mindenki hivatalosan fizet.

A zöld-hulladékot 100ft ért vásárolható zsákban viszik el, a többit ingyenesen, bedobott zsákba kell kirakni. Ezek után érthetetlen a sok kirakott hulladék. A milliókat érő ingatlanuktól nem sajnálják a pénzt, de a saját szemetük elszállításától igen? Szégyellhetik magukat azok, akik szeméttelepet csinálnak az üdülő telepből!
Jó érzés ilyen körülmények között pihenni? Otthon is ezt csinálják? Miért nem gondolnak a becsületes emberekre, akik a szemetelők helyett mérgelődnek és szégyenkeznek. Önök akik szemetelnek lerombolják az Alsóréti Üdülő Egyesületben önkéntesként tevékenykedő vezetőinek a munkáját!    
Természetese elítéljük Balatonkenese  vezetőit is. Nem tesznek semmit, hogy ez ne következzék be. Nem csak beszélni kell róla, hanem szigorúan fel kell lépni. Ne büntessék a terület rendetlenségével a törvényt tisztelő polgárokat!

Alsóréti Üdülő Egyesület vezetősége      

 

 

 

Alsóréti Üdülő Egyesület 8174 Balatonkenese Parti sétány 61. Alapitási éve: 1995 
Levelezési cím: 9028 Győr, Pándzsa u. 4. Telefon: 06-20-922-9645 Email: info@alsoretiegyesulet.hu 
Ifjúsági tagozat: ifjusagi@alsoretiegyesulet.hu
Bankszámlaszámunk: 59500203-11112363, Adoszámunk: 18921605-1-19

Copyright Alsoréti Egyesület 2017

Jelado Internet / Kissti Kft