Növekvő szemét kupacok az Alsórét területén.

Érthetetlen,hogy az Alsórét területén ismételten megjelentek az illegálisan kirakott szemetek. Történik ez azután, hogy 2017 évben hivatalosan is beindult a szelektív begyűjtés. A kommunális hulladék vasárnaponként, a zöld-hulladékot hónap elején, a sörös dobozok, pet palackok, üvegek, papírok stb. a hónap végén kerülnek elszállításra. A lomok elszállítása ingyenesen bejelentés alapján történik. A kommunális hulladékért mindenki hivatalosan fizet.

A zöld-hulladékot 100ft ért vásárolható zsákban viszik el, a többit ingyenesen, bedobott zsákba kell kirakni. Ezek után érthetetlen a sok kirakott hulladék. A milliókat érő ingatlanuktól nem sajnálják a pénzt, de a saját szemetük elszállításától igen? Szégyellhetik magukat azok, akik szeméttelepet csinálnak az üdülő telepből!
Jó érzés ilyen körülmények között pihenni? Otthon is ezt csinálják? Miért nem gondolnak a becsületes emberekre, akik a szemetelők helyett mérgelődnek és szégyenkeznek. Önök akik szemetelnek lerombolják az Alsóréti Üdülő Egyesületben önkéntesként tevékenykedő vezetőinek a munkáját!
Természetese elítéljük Balatonkenese  vezetőit is. Nem tesznek semmit, hogy ez ne következzék be. Nem csak beszélni kell róla, hanem szigorúan fel kell lépni. Ne büntessék a terület rendetlenségével a törvényt tisztelő polgárokat!

Alsóréti Üdülő Egyesület vezetősége