Levél a Képviselő-testületnek a SZABAD KIKÖTŐ megvalósításának elvetése érdekében.

Tisztelt Képviselő- testület!

Tisztelt Jegyző Úr!

A Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testülete 314/2017. (X.26.) határozatával lehetőséget biztosított a Balatonkenese, 3705 hrsz. ingatlan előtti Balaton partszakaszon idegenforgalmi fejlesztéshez kapcsolódó szabad kikötő és infrastruktúrája létesítésének lehetőségére. Írásbeli, majd 2017. évi decemberi közmeghallgatáson Alsóréti és Balatonkenese-i nyaraló tulajdonosok, állandó lakosok szóbeli tiltakozása ellenére a fenti határozatot a Képviselő- testület nem vonta vissza.

Az egyesületünk vezetőségének döntése értelmében a fenti helyen történő elektromos hajók kikötésére szolgáló szabad kikötő megvalósítása ellen, tiltakozásképpen aláírás gyűjtésbe kezdett. Jelen pillanatban már 258 fő csatlakozott a tiltakozáshoz. Az aláírásgyűjtést folytatjuk, amelyet kibővítünk elektronikus tiltakozásra is.

A tiltakozást aláírók névsorát, a levelünk mellékleteként küldjük.

Ismételten kérjük a Képviselő-testületet, hogy a fenti határozatát vonja vissza.

Tisztelt Jegyző Úr!

Kérem az alábbiakat figyelembe venni és annak megfelelően eljárni:

Az egyesületünk vezetőségének döntése értelmében a fenti rendelet visszavonásáig, azaz a 3705 hrsz. ingatlan előtti Balaton partszakaszon, a szabad kikötő megvalósításának elvetéséig mint érintett, az egyesületünk bejelentkezik ügyfélként. Minden egyes lépésről kérünk értesítést, valamint a másolati anyagok megküldését.

Balatonkenese, 2018.07.24.

Tisztelettel, az Alsóréti Üdülő Egyesület vezetőségének nevébe