Kezdőlap

Balaton új rendezési terve

Tisztelt Tagtársunk!

Korábban jeleztük, hogy megjelent a Balaton új rendezési terve. Egyesületünk továbbra se tudja elfogadni, hogy a Parti sétány elején a nyúlványnál bejelölést kapott a szabad-kikötő megvalósításának jele. Ezen jel észlelésekekor levelet irtunk a Balatonkenese-i önkormányzat képviselő testületének, hogy a jelzett helyen tervezett kikötő megvalósítására való törekvését vonja vissza és ezt közölje az illetékes minisztériummal. A csütörtöki (11.07.) önkormányzati képviselő testületi ülésen,- nagy érdeklődés kíséretében,- 7 igen szavazattal a korábbi rendeletét visszavonta és megbízta a polgármestert, hogy a minisztériumnak jelezze, hogy nem kérik a szabad- kikötő megépítésének lehetőségét és kérik a jel törlését.. A szabad-kikötő megvalósítás ellen az egyesületünk a megbízott ügyvédjén keresztül, már a testületi döntés előtt tiltakozott.

Így végre, a két éves munkánk, pozitív eredménnyel zárult.

Köszönetet mondunk Balatonkenese önkormányzat új képviselő testületének, a tiltakozást aláíró üdülő tulajdonosoknak és a Balatonkenese állandó lakósainak. Külön köszönetet mondunk Csőszi Róbert jelenlegi képviselő úrnak, aki 1997 év végén felfigyelt az akkori testület döntésére. Csőszi Róbert végig segítette a tiltakozásra vonatkozó munkánkat.

Természetesen az igazi siker akkor lesz, ha az Országgyűlés rendeletének megjelenése után, a jel nem lesz feltüntetve. Kérek mindenkit, hogy figyelje a fejleményeket..

2019.11.09.

Üdvözlettel:

Horváth József elnök.


Alsóréti Üdülő Egyesület 8174 Balatonkenese Parti sétány 61. Alapitási éve: 1995 
Levelezési cím: 9028 Győr, Pándzsa u. 4. Telefon: 06-20-922-9645 Email: info@alsoretiegyesulet.hu 
Ifjúsági tagozat: ifjusagi@alsoretiegyesulet.hu
Bankszámlaszámunk: 59500203-11112363, Adoszámunk: 18921605-1-19

Copyright Alsoréti Egyesület 2017

Jelado Internet / Kissti Kft